Inforcelrà - Telecomunicaciones

Telecomunicaciones

El que necessites ho tenim!

Servei de
WIMAX

Projectes a mida

Les xarxes amb tecnologia Wimax ens ofereixen la transmissió de dades sense fils a llargues distàncies i altes velocitats, a l'hora permeten arribar a llocs de difícil cobertura on altres tecnologies com ADSL no hi poden arribar.

Gràcies a la tecnologia Wimax juntament amb la fibra òptica virtual podem donar cobertura, tant simètrica com asimètrica, a zones de difícil accés.

Tots els nostres projectes es realitzen a mida de les necessitats de cada client, oferint una àmplia gama de velocitat tant de pujada com de baixada.

Servei de
XARXES WIFI

Petites i grans instal·lacions

Som especialistes en instal·lacions de xarxes wifi per empreses, càmpings, restaurants, comunitats de veïns, tant en interior com exterior.

Servei de
COMUNTATS DE VEÏNS

Alta qualitat a baix cost

"Compartir una sola connexió a internet per tots els veïns", així de senzill i fàcil.

Aquesta connexió està controlada per un hotspot que fa la funció de gestionar totes les connexions dels veïns per una correcte assignació de velocitat i sense permetre l'accés de persones alienes a la vostra comunitat.

Compartir les despeses d'aquesta connexió a internet ens permetrà poder gaudir d'una descàrrega il•limitada de dades, alta qualitat de connexió i molt baix cost.

Servei de
FIBRA ÒPTICA

Alta velocitat

La demanda de velocitat en les comunicacions cada vegada és més alta i requereix una gran qualitat de transmissió, les instal•lacions de fibra òptica ens permeten gaudir d'una infraestructura adient per cobrir aquestes necessitats.

Servei de
VoIP

Telefonia IP

Dintre de les grans millores que permet la telefonia IP és unificar en una sola xarxa les dades i la veu, permeten una important reducció de la despesa tant en la infraestructura com en les trucades que es realitzin.

La veu IP és 100% escalable, sempre disposarà de tantes línies com necessiti. Totes les línies poden anar lligades a una centraleta virtual que vostè podrà gestionar segons les seves necessitats.

Servei de
VIDEOVIGILÀNCIA

Instal·lació de càmeres de seguretat

Des de Inforcelrà li podem oferir una llarga experiència en instal·lacions de càmeres de seguretat per negocis, indústries, particulars i comunitats de veïns.

Tenir un sistema de videovigilància li permetrà:

  • Visualitzar les imatges en directe des de qualsevol dispositiu, lloc o moment
  • Revisió de les gravacions
  • Gestionar alarmes
  • Configuració de les càmeres de forma remota
  • Possibilitat de controlar múltiples instal·lacions
  • Gaudir d'imatges en alta definició
  • Efecte dissuasiu

La tecnologia IP ens permet emetre imatges en temps real i amb una gran qualitat.

365 dies

Servei de guàrdia

Estem amb tu els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any.

Sol·licitar més informació