Inforcelrà - Empresa

Empresa

Més de 20 anys d'experiències ...

Inforcelrà va néixer l’any 1995 en el local nº4 del carrer major de Celrà com a empresa dedicada a la formació especialitzada en reforç escolar, idiomes, preparació per oposicions de la Generalitat de Catalunya i ofimàtica. Després de realitzar diversos cursos d’ofimàtica, els nostres alumnes ens demanaven assessorament informàtic tant per a la compra d’ordinadors com per la reparació i manteniment dels mateixos. D’aquí va sorgir la botiga d’informàtica que mica en mica va anar oferint un ventall més ampli de Serveis i ampliant el seu radi d’actuació en totes les comarques del Gironès, des de la Jonquera fins a Barcelona i Tarragona.

L’objectiu de la nostre empresa és

el servei permanent i constant als nostres clients durant els 365 dies de l’any.

L'any 2008 ens vàrem traslladar a un local més ampli ubicat a la carretera Palamós nº47 on la botiga guanyava protagonisme oferint Serveis als pobles de les rodalies. Actualment Inforcelrà compte amb una plantilla de més de 30 treballadors, oferint un servei d'informàtica i telecomunicacions.

Els nostres clients són molt diversos com ara càmpings, ports nàutics, hotels, empreses, comerços, comunitats de veïns i clients particulars.


Informàtica

Venda, distribució i manteniment de hardware i software, serveis web, dominis i allotjaments, xarxes socials,...

Més informació

Telecomunicacions

Wimax, xarxes wifi, comunitats de veïns, fibra òptica, VoIP, videovigilància,...

Més informació

Servei de guàrdia

Estem amb tu els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any.

Més informació

365 dies

Servei de guàrdia

Estem amb tu els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any.

Sol·licitar més informació