Inforcelrà - Aviso legal

Aviso legalEl present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.inforcelra.com, del que és titular INFORCELRÀ S.L.U (d'ara endavant, Inforcelrà). La navegació pel lloc web li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertim que aquestes condicions podran ser modificades sense notificació prèvia per part de Inforcelrà, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

Per això és recomanable llegir atentament el seu contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web. L'usuari a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà enfront de Inforcelrà o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent a l'autoritzada està expressament prohibida, podent Inforcelrà denegar o retirar l'accés i el seu ús a qualsevol moment.

IDENTIFICACIÓ

Inforcelrà, en compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informa que:

La seva denominació social és: INFORCELRÀ S.L.U
El seu nom comercial és: Inforcelrà
El seu CIF és: B55120869
El seu domicili social està a: ctra. Palamós, 47 Baixos Celrà, Girona

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tfno: 972 49 24 27
Email: info@inforcelra.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i Inforcelrà es consideraran eficaces, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

365 dies

Servei de guàrdia

Estem amb tu els 7 dies de la setmana, els 365 dies de l'any.

Sol·licitar més informació