Inforcelrà i Centre d'Estudis Celrà és una empresa dedicada al sector de la informàtica i l'ensenyament respectivament, amb una àmplia experiència en el seu àmbit de treball, formada per un equip humà amb una preparació específica i uns coneixements que avalen la seva metodologia de treball i garanteixen l'èxit en el resultats.

Inforcelrà i Centre d'Estudis Celrà desenvolupa, per una banda, la formació en les àrees d'idiomes, informàtica (hardware i software), reforç escolar, comptabilitat i gestió empresarial, preparació per a exàmens d'oposicions a l'Administració Pública i, per altra banda, la venda i muntatge d'equips i consumibles informàtics, la instal·lació i el manteniment de xarxes informàtiques, i el disseny i la creació de pàgines web. De la mateixa manera diposem de taller propi on realitzar totes les reparacions i/o actualitzacions tant de hardware com de sotware que siguin necessàries, amb un equips humà de tècnics amb una àmplia experiència en el seu sector.

Inforcelrà ofereix i realitza els seus serveis tècnics de reparació i manteniment, al taller propi o bé desplaçament-nos a la pròpia empresa, tant a particulars com també a empreses de diferents sectors econòmics i comercials, amb el propòsit de garantir el correcte funcionament tant d'equips com de xarxes informàtiques.

Inforcelrà ofereix:
Servei tècnic propi
Venda d'ordinadors i consumibles
Disseny i creació de publicitat i logotips
Disseny i creació de pàgines web
Distribució de programes d'informàtica 3
Instal·lació i manteniment de xarxes informàtiques


Centre d'Estudis Celrà ofereix i relitza cursos de:

Idioma:català,francès,anglès,alemany i espanyol per a estrangers
Reforç escolar:ed.Infantil,ed.Primària,ed.Secundària,batxillerat i cicles formatius
Oposicions:mossos d'esquadra,agents forestals,bombers i administració
Informàtica:sistemes operatius,ms office,internet/correu electrònic,access,disseny i creació de pàgines web i power point
Gestió i comptabilitat:comptabilitat,gestió de bancs i tresoreria,fiscalitat,tipus d'empresa i contaplus
  INFORCELRÀ - Ctra. Palamos, 47 - 17460 Celrà (Girona) - Tel. 972 49 24 27 / Fax. 972 49 43 96